Spitha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0367 (A)
40-0367 (A)
Overige
Ja

Spitha! Een mooie Griekse dame! Ze zat aan een ketting in de bloedhete zon zonder water! Haar vorige eigenaar wilde dat ze dood ging want Spitha is een slechte jager! Tja, wat moeten wij daarop zeggen! Gelukkig is ze meegenomen door een vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Griekenland en is ze veilig. Helaas zit Spitha inmiddels al twee jaar in het asiel en vinden wij het tijd worden dat zij ook eens mag gaan genieten van een zachte mand. Spitha is een vriendelijke, rustige en sociale dame met een geschatte geboortedatum van 4 december 2016 en ze is ongeveer 46 cm hoog. Spitha is ook al gesteriliseerd.(12/22)

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 december 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Spitha

Spitha

alNrUEJkzD0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu