Spekkie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1153 (M)
50-1153 (M)
Overige
Ja

Spekkie wat moeten we met jou! Hoewel het heel moeilijk gaat worden, gaan we wel proberen om voor haar een plekje te vinden! Spekkie hebben wij ontmoet tijdens ons bezoek aan Roemenië daar zat ze in een tuin aan een ketting, als we in de buurt kwamen ging ze haar hok in en gromde “ons” weg. De eigenaren konden wel bij haar komen. Spekkie had een tumor en de vrijwilligers van onze partnerorganisatie hebben de eigenaren kunnen overtuigen om de hond aan hen mee te geven. Dit is gelukt en Spekkie is geopereerd. Nu staan we voor de volgende uitdaging: een plekje vinden voor haar! We zullen eerlijk zijn. We weten niet of Spekkie ooit een lief en aanhankelijk huishondje zal worden, maar er moet toch iemand zijn die voor deze arme drommel “valt” en haar de beste laatste jaren van haar leventje wil geven? We zoeken voor Spekkie een baasje met eindeloos geduld en doorzettingsvermogen en het liefst ervaring in het socialiseren van honden!
Spekkie is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2012 en is ongeveer 35 cm hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Spekkie

Spekkie

4MeAFLNGsNo
35VbIap8wPc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu