Sonja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0289
50-0289
Onherleidbare mix
Ja

Wat een transformatie heeft Sonja ondergaan. Van een soort van “allerdaags” knap meisje is het een prachtige hond geworden. Zowel haar karakter en vacht zijn beiden zijn “goud” ondanks dat zij bijna haar hele leven al in het asiel zit! Ze is lief, aanhankelijk, leuk en een heel enthousiast  meisje. Een van onze vrijwilligers heeft zijn hart aan haar verloren! Hopelijk is er snel een baasje voor dit werkelijk lieve en prachtige meisje.

Lieve Sonja zat samen met haar zusje Sela en moeder Mama verstopt bij de lokale supermarkt, dichtbij het asiel van onze partner organisatie in Roemenië. Haar moeder ging bedelen zodat ze voedsel kreeg voor haar kleintjes. De vrijwilliger zag regelmatig de moeder bij de supermarkt maar kon niet ontdekken waar Sonja en Sela verstopt waren. De vrijwilliger nam regelmatig een kijkje, in de hoop de hondjes te kunnen redden en dat is gelukt. De pups kwamen tevoorschijn en Mama, de moeder, liet zich ook vangen. Nu zijn ze veilig en is het tijd om op zoek te gaan naar een warm mandje.

Lieve Sonja heeft de kennel mogen verruilen voor een heerlijke mand bij een gastgezin in Nederland. Bij dit gastgezin leeft ze samen met een soortgenoot. Sonja vindt het heerlijk om gekriebeld te worden. Ze smelt bij aandacht van de zoon binnen het gastgezin maar geniet ook heerlijk van een dutje in het zonnetje. Het is genieten om deze dame in huis te hebben. Ze heeft nog niet kunnen ervaren hoe het is om een huishond te zijn dus we zoeken een baasje die haar wil laten kennismaken met de oh zo gewone dingen althans voor ons. Denk hierbij aan een wandeling naar het park, knuffelsessie op de bank en een lekker dikke kluif.

Sonja is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2022 en haar verwachte eindhoogte is ca 45 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sonja

Sonja

38-2Lb_CssE
tUfSuTnissc
w9JZRtCWxxI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).