Sol

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-1765 (M)
50-1765 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met de kleine Sol, een dapper meisje dat nu een nieuw begin heeft in Nederland!

Kleine Sol, ooit gevangen in een somber Roemeens openbaar asiel, heeft haar leven een ongelooflijke wending gegeven. Gelukkig werd ze opgemerkt door toegewijde vrijwilligers die haar met open armen ontvingen. Ze verhuisde naar een tijdelijk fostergezin in Nederland, waar ze nu volop geniet van de liefde en aandacht.

Sol is niet zomaar een hondje; ze is een ontzettend blij, lief, sociaal en aanhankelijk meisje. Haar charmante overbeetje zorgt ervoor dat haar tongetje af en toe schattig uit haar bekkie steekt, waardoor ze extra bijzonder is. Ze is een slimme tante die snel leert en zich uitstekend gedraagt in gezelschap van andere honden. Sol heeft een hart van goud en geniet intens van knuffels en liefdevolle momenten met haar verzorgers.

Dit kleine meisje heeft bewezen dat ze ondanks de moeilijke start in het leven een ware levensgenieter is. Sol is gesteriliseerd, geboren op 21 juli 2020 en meet ongeveer 28 centimeter.

Eindhoogte 28 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Sol

Sol

VdMBX_vUvjk
3dy5VLm_DR8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).