Gereserveerd

Socks

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Nederland
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0716
10-0716
Onherleidbare mix

Deze knappe jongen uit Portugal heeft de naam Socks gekregen te danken aan zijn 4 witte voetjes. Naast zijn mooie uiterlijk is hij ook nog eens een hele lieve en sociale kater. Toen vrijwilligers de zwerfkatten gingen voeren viel het hen al een paar keer op dat hij buiten de groep viel. De andere katten wilde hem niet bij het voer laten. Daarom besloten ze hem mee te nemen naar de opvang van onze rescued partner organisatie. Gelukkig mocht hij naar Nederland reizen en nu verblijft Socks bij een gastgezin. Daar gaat hij heel goed om met de andere katten en het hondje in huis. In het gastgezin laat hij zich heel gemakkelijk oppakken en aaien maar hij moet nog wel wennen aan alle veranderingen. Knuffelen kan hij als de beste en daarvoor zoekt hij nu een baasje die ervan houdt om dit met hem te doen. Een baasje die alle tijd en aandacht voor hem heeft en waar een zacht mandje voor hem staat. Maar vooral een plek waar hij nooit meer weg hoeft.

Socks heeft een geboortedatum van 1 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 25 cm.

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Socks

Socks

LLp3JqhJsYw
Kw-XWs4-Yqk
m21fdUz5y-w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).