Smurf

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0591
20-0591
Podenco (mix)
Ja

Dit is Smurf, een Podenco Ibicenco teefje waarvan de geschatte geboortedatum 14 juli 2021 is. Ze is een heerlijk vrolijke en sociale pup. Dit ondanks haar niet fijne start in het leven. Haar moeder kwam namelijk zwaar vermagerd met haar grote nest in het asiel in Zuid-Spanje. Ze had alles gegeven voor haar kroost. Gelukkig was er een andere heel sociale en lieve moederhond die het zogen en verder opvoeden van Smurf en haar broertjes en zusjes verder overnam en zo groeide Smurf de eerste maanden van haar leven veilig op. Ze speelt heerlijk met de andere pups van het nest en ze geniet van de aandacht van de vrijwilligers. Smurf is nu klaar voor de grote stap de wijde wereld in op zoek naar een fijn eigen thuis met een baas die haar een fijn zorgeloos leven verder geeft. (11/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Smurf

Smurf

45dlzxtaQR0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu