Smiley

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1677 (M2)
50-1677 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Smiley! Een heerlijk jong meisje dat alles in het leven leuk vindt; onbegrijpelijk als u haar voorgeschiedenis weet. Dit meisje is samen met haar zusje Smila op heel jonge leeftijd (ongeveer een maand oud) langs de kant van de weg gevonden tijdens een van de vele ritjes die de vrijwilligers maken om kijken of ze nog honden in veiligheid kunnen brengen. Zo ook de gezusters Smiley en Smila, ze liepen moederziel alleen langs de kant van een drukke weg. Ze hebben de nodige verzorging en inentingen gehad en kunnen nu vertrekken naar hun forever home. Hoe mooi zou het zijn als dat al zeer binnenkort zou gebeuren. Aan Smiley zal het niet liggen. Ze is leuk, vrolijk, sociaal en vriendelijk naar andere honden. Het zou fijn zijn als dit knappe meisje bij een baasje terecht zou komen die haar nooit meer zal laten gaan en samen met Smiley leuke dingen gaat ondernemen. Dit meisje is blanco en heeft dingen die wij gewoon vinden nog nooit meegemaakt of gehoord. Het is belangrijk om dit te begrijpen en geduld te hebben zodat dit leuke meisje op haar gemak aan deze geluiden kan wennen en ze zich kan ontpoppen tot een mooie en stabiele dame.

Smiley is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 27 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 50 cm. (07/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Smiley. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Smiley hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Smiley

Smiley

b-sg6etsBUk
UsqjnsAv__c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).