Skip

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1900 (M)
50-1900 (M)
Overige
Ja

Als je als pup in een staatsasiel in Roemenië belandt dan tref je het niet. Dat overkwam deze lieverd, Skip genaamd. Samen met zijn zusjes en broertje kwam hij in het staatsasiel terecht, waar geen tot nauwelijks tijd is om de hondjes de aandacht te geven de ze zo nodig hebben en verdienen. Gelukkig kwam iemand van onze partnerorganisatie in Roemenië langs bij het staatsasiel en besloot ze de ukkies mee naar haar eigen opvanglokatie te nemen en ze daar te verzorgen totdat ze groot genoeg zijn om naar een eigen thuis te gaan, waar ze hopelijk voor de rest van hun leven mogen blijven. Inmiddels zijn deze leukerds klaar voor de reis en kunnen ze niet wachten om hun baasje te knuffelen. Dit kleine knulletje is nog pup en moet uiteraard nog leren wat het leven van een huishondje inhoudt. Hopelijk mag hij dit heel snel gaan ontdekken. De vrijwilligers van de opvanglokatie geven aan dat Skip en zijn zusjes en broertje heel sociaal en lief zijn.
Skip is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 30 september 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van 38-40 centimeter.(02/24)

Eindhoogte 39 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Skip

Skip

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).