Sisy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0939 (A)
50-0939 (A)
Overige
Ja

Arme Sisy, met het blik op oneindig en een gebroken hart schuivelde Sisy door de stromende regen in Roemenië. Een land wat maar weinig respect heeft voor honden. Dikke pech als je daar onschuldig belandt, meestal door toedoen van de mensen. Je zult denken dat mensen haar grootste vijand moeten zijn. Maar Sisy kon haar ogen niet geloven toen er op eens een lieve vrouw op haar af kwam lopen. Deze vrouw wist haar veilig onder te brengen bij onze partner organisatie maar nog steeds is Sisy intens verdrietig, houdt dit nou het hondenleven van haar in dat nog maar net is begonnen? We hopen dat Sisy toch gauw het tegendeel zelf mag ervaren!

Sisy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 12 februari 2022 en haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 35 centimeter zijn.(10/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Sisy

Sisy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu