Sirius

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0583
10-0583
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

We willen je graag voorstellen aan Sirius, de grote vriendelijke reus uit Portugal met een inspirerend verhaal. Sirius werd gered uit een dodingstation, waar hij geen toekomst had. Gelukkig hebben we hem kunnen redden en nu heeft hij de kans op een nieuw leven vol liefde en avontuur.

Sirius is een mix Rafeiro do Alentejo hond uit het prachtige berggebied van Portugal. Met zijn imposante gestalte en vriendelijke uitstraling is hij een echte eyecatcher. Hij is niet alleen groot van formaat, maar ook groot van hart. Sirius is ongelooflijk vriendelijk, zachtaardig en sociaal. Hij heeft een kalme en evenwichtige persoonlijkheid die hem tot een perfecte metgezel maakt.

Op slechts anderhalf jaar oud heeft Sirius al veel meegemaakt, maar hij heeft zijn levenslust en positieve houding behouden. Met zijn indrukwekkende hoogte van 65 cm staat hij altijd klaar om avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te creëren. Of je nu samen wilt wandelen in de natuur, ontspannen in de zon of gewoon genieten van elkaars gezelschap, Sirius zal er zijn om je te vergezellen.

Als je op zoek bent naar een grote vriendelijke reus die je leven kan verrijken, overweeg dan om Sirius een thuis te bieden. Hij zal je hart veroveren met zijn liefdevolle aard en dankbaarheid. Geef hem de kans op een nieuw begin en je zult beloond worden met onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit.

Sirius wacht geduldig op zijn speciale persoon of familie die hem de liefde en zorg kan geven die hij verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je Sirius kunt ontmoeten. Laten we samen zorgen voor een gelukkige toekomst voor deze bijzondere hond die klaar is om jouw leven compleet te maken.

Sirius is een gecastreerde mix Refeiro do Alentejo reu met een geschatte geboortedatum van 2 december 2021 en hij is circa 65 centimeter hoog en hij weegt circa 38 kilo.(07/23)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 65 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 2 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Sirius

Sirius

xchxL16zVAI
SJHjhjC1fBQ
r-qcY99i9V8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).