Gereserveerd

Sir Henry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0051
10-0051
Overige
Nee

Dit super leuke mannetje kwam geheel buiten zijn schuld om in het staatsasiel in Portugal terecht. Hij had niks fout gedaan maar was toch niet langer gewenst. Gelukkig zagen de vrijwilligers van onze collega rescue organisatie in Portugal hem samen met zijn kleine vriend en ze namen de twee lieve mannetjes mee. Inmiddels is Sir Henry veilig in de opvang in Nederland. Daar geniet dit knulletje volop van het leven. Lekker overdag struinen, lekker spelen met de andere honden of achter een balletje aan rennen. En bovendien ook vooral volop genieten van de menselijke aandacht van het foster gezin. Dit mannetje is echt een enorme aanhankelijke en sociale knul. Hij vindt het enorm fijn als hij lekker mag kroelen. Sir Henry is een lieve sociale knul die echt niet kan wachten tot iemand voor hem valt en hij naar zijn forever thuis mag.

Sir Henry is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2019 en hij is 35 centimeter hoog en weegt circa 11 kilo.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Sir Henry

Sir Henry

KuiqnwNHfTk
4y7cwoQiYWg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu