Simba

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0698
10-0698
Onherleidbare mix
Ja

Lieve Simba werd op straat gevonden en naar het staatsasiel in Portugal gebracht. Niemand kwam hem halen en dagenlang wilde hij niet eten van verdriet. De beheerder had zoveel medelijden dat ze onze partner rescue vroeg hem op te vangen. Uiteraard is hij direct opgehaald.

Simba was zo dankbaar dat hij de vrijwilliger niet los wilde laten. Het was triest om te zien hoe dit mannetje hunkerde naar een baasje. Inmiddels is hij in onze rescue in Portugal. Simba is nog net zo lief en aanhankelijk en is werkelijk een enorme trouwe loebas. Hij laat nog iedere dag zien hoe dankbaar hij is. Met andere honden kan hij prima overweg. Daar struint hij lekker samen het terrein mee af maar het liefst is hij bij mensen. Simba loopt al keurig mee aan de riem en is ook nog eens slim. We begrijpen ook niet waarom niemand deze gouden knul mist. We zoeken voor hem ook het allerliefste baasje want dat verdient hij.

Simba is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2021 en hij is circa 50 centimeter hoog.(02/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Simba

Simba

pIZLzil7_zc
5bBBL4b4ma8
PUIFtuOSydk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).