Silvia

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2233 (M5)
50-2233 (M5)
Overige

Deze lieve poes, Silvia genaamd, wordt gelukkig in huiselijke kring opgevangen in de buurt van onze partnerorganisatie in Roemenië. Dit mooie en superlieve meisje leert daar wat het leven van een huiskatje inhoudt en geniet van de geborgenheid die ze daar ervaart. De huiselijke opvang kan niet voor altijd duren, dus het zal ongelofelijk fijn zijn als dit knappe en aanhankelijke meisje naar haar eigen familie of baasje mag afreizen binnenkort, waar zij voor de rest van haar leven mag blijven. Waar er met haar gespeeld en gekroeld wordt en waar zij veilig is. We hopen dat dit moment voor Silvia snel mag aanbreken.
Silvia is een poes met een geschatte geboortedatum van 20 augustus 2022 en ze heeft een hoogte van ongeveer 25 centimeter. (2/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 augustus 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Silvia

Silvia

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).