Silvi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
moniquez@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0036
50-0036
Overige
Ja

Dit prachtige meisje heet Silvi. Ze werd op straat gevonden nadat ze samen met haar broertjes en zusjes was gedumpt. Gelukkig werden ze gevonden en naar het asiel gebracht. Daar toont Silvi zich als een enorm lief en zachtaardig meisje. Ze geniet van het leven en dartelt, speelt en ravot lekker met de andere pups. Lieve Silvi geniet enorm van gewoon lekker een onbezonnen pup kunnen zijn. Silvi is ook dol op aandacht van mensen. Ze vindt het geweldig als er even tijd is en de vrijwilligers even met haar kunnen kroelen en knuffelen. Lieve Silvi is nog de enige van het nest die nog geen nieuw baasje heeft. We hopen dat iemand ook dit geweldig lieve meisje een kans wil geven.

Silvi is een teefje met een geschatte geboortedatum van 29 juni 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 49 centimeter hoog.

Eindhoogte 49 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
E-mail: moniquez@animalinneed.com

Silvi

Silvi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu