Sica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1739 (M)
50-1739 (M)
Overige
Ja

Stel je voor, Sica, een prachtig teefje met een zachte ziel. Sica’s reis begon in een Roemeens staatsasiel, waar vrijwilligers haar een tweede kans hebben gegeven. Dit zachtaardige meisje werd niet meteen opgemerkt, want ze is een beetje verlegen en heeft de neiging om de kat uit de boom te kijken. Haar lot zou sterven in het asiel zijn.

Sica is een klein meisje met een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Ze straalt een speciale, rustige charme uit die je meteen in haar ban zal houden. Hoewel ze in het begin wat terughoudend kan zijn, smelt je hart als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen. Sica heeft die tedere aanraking die je alleen bij bijzondere honden vindt. Ze verlangt naar een plekje waar ze zich veilig en geliefd kan voelen, waar ze kan groeien en bloeien met de juiste begeleiding.

Sica is uitstekend met al haar kennelgenootjes, ze gaat lief en respectvol met ze om. Dit meisje zoekt een baasje die haar de kans geeft om zich te ontplooien in de geweldige lieverd die ze is.

Sica is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 23 maart 2022 en ze is circa 30 centimeter hoog. (09-23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sica

Sica

5mKPJmnxw4c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).