Sibel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2224 (M4)
50-2224 (M4)
Overige
Ja

Dit nog wat verlegen, maar super vriendelijke meisje heet Sibel. Sibel woont met andere honden in een opvanglocatie in Roemenië en wat zou het voor dit zachtaardige meisje fijn zijn om naar haar eigen baasje(s) te mogen verhuizen, waar ze mag leren wat het leven van een geliefd huismaatje inhoudt. We zoeken voor haar een thuis waar ze in alle rust leert dat ze veilig is, dat ze mag genieten en er op kan vertrouwen dat ze niet meer in de steek gelaten wordt. Sibel zal vast en zeker een enorm lief huisgenootje zijn als haar die kans geboden wordt. Het leven in een opvanglocatie biedt beschutting en verzorging, maar een eigen thuis is vele malen fijner en dat is wat we alle honden gunnen. Siebel is lief en respectvol naar alle honden waarmee ze op de opvanglokatie samenleeft.
Sibel is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 februari 2019 en zij heeft een hoogte van ongeveer 55 centimeter. (2/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Sibel

Sibel

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).