Sheila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1222 (M)
50-1222 (M)
Overige
Ja

Sheila is een lieve teef met een geschatte geboortedatum van 2 maart 2022. Met haar hoogte van 45 centimeter en gewicht van 10 kilo is ze een compacte hond. Ze belandde in Roemenië in een asiel nadat ze samen met haar zusje in een veld werd gevonden toen ze slechts 10 maanden oud was. In het asiel heeft Sheila zichzelf vaak weggecijferd en liet ze zich alleen even zien wanneer er vrijwilligers aanwezig waren. Het leek alsof ze een pispaaltje was onder de honden daar.

Gelukkig heeft ze nu de kans gekregen om naar Nederland te vertrekken, waar ze op zoek is naar een liefdevol baasje. Sheila heeft behoefte aan een baas die haar goed begrijpt en kan anticiperen op haar behoeften en vooral niet forceert. Soms heeft ze een beetje extra steun nodig om over obstakels heen te komen waarbij ze duidelijke begeleiding nodig heeft. Daarnaast is Sheila ook verzot op aandacht, alles wat ze al die tijd in het asiel gemist lijkt te hebben wil ze inhalen. Met geduld en veel liefde zal Sheila ongetwijfeld uitgroeien tot een trouwe en dankbare metgezel. Ze verdient een baasje dat haar de aandacht en zorg kan geven die ze nodig heeft, en haar helpt om haar vertrouwen te herstellen.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sheila

Sheila

F2VFShAliGA
TElQVsuLPmw
1nOtCQ9OAFg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).