Sheila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1222
50-1222
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met de prachtige Sheila, een jonge dame met een blik die je niet kan vergeten. Haar leventje begon moeilijk in Roemenië toen ze samen met haar zusje werd gevonden in een verlaten veld. Ze was toen pas 10 maanden oud.

Inmiddels mag Sheila in een warme mand liggen bij een gastgezin in Nederland waar ze geniet van de aandacht, de liefde en de knuffels die ze krijgt. Hier leeft ze samen andere honden waar ze het goed mee kan vinden. Voor de baasjes van het gezin is Sheila een enorme knuffelkont. Sheila heeft moeite met vreemde mensen in huis en kan dan wat fel reageren. Buiten is ze niet angstig, loopt ze goed mee aan de lijn en daagt ze graag de andere honden van het gezin uit om te spelen. Het is een slimme, energieke en leergierige dame die wel in is voor een spelletje met een hond of een baasje. Met de juiste begeleiding zal Sheila ook haar onzekerheid overwinnen, want eigenlijk wil ze gewoon alleen maar liefde.

Voor Sheila zoeken we ervaren, geduldige en liefdevolle baasjes zonder kinderen, met een stabiele hond die op zoek is naar een energiek speelkameraadje. Wie wil met haar de wereld gaan verkennen en haar de liefde geven die ze zo gemist heeft? Wie geeft Sheila de gouden kans die ze verdient?

Sheila is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 2 maart 2022 en een schofthoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sheila

Sheila

9ISrGTI-4C0
7KGhqnoGQHI
KsaJrrfB59o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).