Sharon

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
griselda@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1939 (M)
50-1939 (M)
Overige
Ja

Sharon is een persoonlijk “favorietje” van mij! Natuurlijk stelen er veel honden mijn hart en niks kan mij blijer maken wanneer er een hond geadopteerd wordt, maar Sharon kwam rechtstreeks mijn hart binnen toen ik haar begin augustus 2022 voor het eerst ontmoette. Met haar schattige “onderbijtje”, waardoor haar tongetje af en toe naar buiten floept, stal dit toentertijd zieke meisje mijn hart. Ze was/is lief, sociaal en graag bij je in de buurt. Ook is dit mooie meisje blind aan één oogje waardoor het leven in het asiel niet meevalt voor haar en ze heel erg kwetsbaar is. Helaas zit ze nog steeds in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië en hoop ik dat er iemand ook net zo verliefd op haar wordt! Ze is een prachtige verschijning en nog steeds erg lief en aanhankelijk. Hopelijk mag ze snel haar eigen plekje vinden waar ze gewaardeerd wordt om wie ze is en samen met haar baasje mag leren hoe het is om in een huis te leven, een eigen mandje te hebben, lange wandelingen te maken en lekker te stoeien! Natuurlijk nadat ze de tijd heeft gehad om bij te komen en te wennen aan haar nieuwe plekje.
Sharon is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 12 juni 2022 en ze is ongeveer 45 cm hoog. (11/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 12 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Griselda Hollander

Sharon

Sharon

5KqCoUka-Rc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).