Sergento

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0953 (M)
50-0953 (M)
Overige
Ja

Sergento is samen met zijn moeder Hiena en zusje Sorina en Silvia gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. In een verlaten veld zag iemand Sergento’s moeder lopen en zocht gelukkig verder naar de pups, want het was duidelijk dat zij onlangs een nestje had gehad. Gelukkig zijn ze gevonden. Sergento heeft een geschatte geboortedatum van 2 mei 2022 en inmiddels is hij klaar voor een vertrek naar een eigen mandje. Sergento is een lieve, sociale en vriendelijke mix reu. Zijn eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn. We hopen dat mooie Sergento naar zijn warme forever mandje kan vertrekken voor de ergste kou in Roemenië aanvangt.(10/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Sergento

Sergento

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu