Seppel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0591
10-0591
Overige
Ja

Samen met hun mama kwamen ze in zeer slechte conditie in het staatsasiel in Portugal. Een plek waar maar weinig honden ooit weer vertrekken en voor pups een hel. Gelukkig zag onze partner rescue organisatie in Portugal de mama en de kleintjes en nam ze meteen mee. Inmiddels zijn de kleintjes volledig opgeknapt en ze zijn hun nare start vergeten. Seppel is een super lief en sociaal mannetje met een vriendelijk en open karakter. Hij vult zijn dagen met heerlijk ravotten met zijn broertjes en zusjes, kroelen met de vrijwilligers en daarna dutten in het zonnetje. Lieve Seppel is een knulletje die met alle honden uitstekend overweg kan. Hij is ook mensgericht en geniet van de liefde die ze hem geven. Lieve Seppel is wel echt klaar om naar zijn eigen baasje en thuis te vertrekken.

Seppel is een Pincher mix reutje met een geschatte geboortedatum van 3 november 2022 en hij wordt circa 45 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Seppel

Seppel

1uOTFLbTqj8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu