Sep

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9295
20-9295
Onherleidbare mix
Ja

Deze lieve knapperd heet Sep. Voor Sep zoeken we op verzoek van zijn huidige baasje een fijn nieuw thuis. De reden van dit verzoek is dat het baasje door gewijzigde omstandigheden veel meer van huis is dan eerst, wat voor Sep geen fijne situatie is.
Het huidige baasje denkt dat het voor Sep fijn is om een honden of kattenmaatje in huis te hebben, hij kan met beide prima samenleven. We denken dat jonge kinderen wat te onvoorspelbaar kunnen zijn voor Sep, oudere kinderen is hij wel gewend en dat gaat prima. Sep is een aanhankelijk hondje wat heel erg gericht is op zijn baasje. Het liefst is hij de hele dag met hem/haar bezig. Samen op de bank zitten, dan komt hij lekker tegen je aan liggen of op schoot. Sep gaat heel graag naar buiten en hij heeft veel energie. Aan de riem kan hij vanuit zijn enthousiasme soms wat trekken (of als hij heel nodig moet) maar als je even loopt wordt dit wel minder. Ook vindt Sep het heerlijk om los te lopen en te rennen. Hij komt weer goed bij je terug als je hem roept. Bij zijn nieuwe baasje(s) moet het loslopen uiteraard eerst even wachten, totdat er weer een goede band is opgebouwd en Sep vertrouwd is met zijn nieuwe situatie.
Sep is ook een wat angstig hondje, vooral als er mensen in huis komen die hij niet goed kent. Hij kan dan hard blaffen maar dat is van korte duur. Het is belangrijk dat mensen Sep toenadering laten zoeken en niet meteen op hem afstappen om te aaien, dat vindt hij eng. Als hij uit zichzelf even heeft gesnuffeld is het goed en kan hij geaaid worden. Sep kan even alleen zijn maar niet voor lange tijd, zoals nu ineens helaas het geval is. Dan heeft hij het moeilijk en wordt hij onrustig in huis.
Het huidige baasje geeft aan dat Sep een heel leuk, lief en vooral grappig hondje is en ze gunt Sep een ander leven dan dat hij nu heeft, juist omdat hij zo geniet van de nabijheid van een baasje in huis. Sep is gewend om met een andere hond samen te leven.

Sep is een gecastreerde reu met een geboortedatum van 1 oktober 2019 en hij is 42 cm hoog. (04/24)

Eindhoogte 42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sep

Sep

17PSD4_0HBU
PhbnCVW-2kM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).