Sendy en Syra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0014/30-0013
30-0014/30-0013
Onherleidbare mix
Ja

Dit zijn de twee prachtige zusjes Sendy en Syra, twee zeer sociale en aanhankelijke meisjes die zo aan elkaar gehecht zijn, dat we voor hen samen een fijn nieuw thuis zoeken, want deze twee horen echt bij elkaar te blijven. Door prive omstandigheden zoeken we een nieuwe plek voor de zusjes en het huidige baasje zegt dat als er engeltjes op aarde bestaan ze dan wel Syra en Sendy heten, want ze zijn de liefste honden die een mens zich kan wensen.
Het zijn zoals gezegd twee zusjes van 4 lentes jong, oorspronkelijk afkomstig uit Curaçao en ze zijn ongelofelijk lief, zowel voor elkaar als voor hun baasje. De dames zijn gewend om dagelijks fijne wandelingen met hun baasje te maken en genieten daar volop van, vooral als ze in het bos of op het strand mogen rennen.  Sendy en Syra zijn goed in vorm, zijn vrolijk en hebben geen allergien en worden beide heel blij van eten! Ze houden van spelen met de bal of takjes en uiteraard met elkaar. De dames zijn in huis ontzettend braaf, ook als ze alleen thuis zijn. Bezoek van mensen aan huis vinden ze prima. Ze zijn dan in eerste instantie afwachtend als ze het bezoek nog niet kennen en gaan iemand dus niet meteen begroeten meldt het huidige baasje. Buiten gedragen ze zich perfect tijdens een wandeling. Niet alleen als ze met hun baasje zijn, maar ook als iemand anders ze eens uit moet laten. Beide honden houden van mee in de auto gaan en mee de stad in of naar een terras. Ze kunnen goed tegen de drukte en vinden het vooral heel erg leuk om ergens mee naar toe genomen te worden. Ze kunnen zich makkelijk aanpassen en gaan leuk overweg met andere hondjes. Ze hebben vanaf de puppy leeftijd meegelopen in roedels met soortgenootjes. Sendy en Syra houden niet van katten zowel in huis als daar buiten.
Sendy en Syra vinden kindjes wat spannend, dus we zoeken dan ook een thuis waar geen jonge kinderen wonen. Vanaf 12 jaar zal het geen probleem zijn denkt het huidige baasje.
Sendy is iets kleiner dan Syra, houdt van kusjes geven en kroelen en is vooral gek op knuffeldieren waar ze ook mee slaapt. Sendy speelt dolgraag met balletjes en is een ontzettend behendig en snel meisje.

Syra is de grotere zus van het stel, is een stoere meid en houdt erg van zwemmen in de zee. Syra is een echte lekkerbek en zal je altijd gezelschap houden wanneer er gekookt wordt of iets gegeten. Syra en Sendy slapen altijd samen en zijn onafscheidelijk.

Sendy en Syra zijn gesteriliseerde Westpointer teefjes, ze zijn geboren op 7 april 2020 en hebben een hoogte van ongeveer 50 cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sendy en Syra

Sendy en Syra

S9bmEcwk6pk
B8LMp6Qp_qI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).