Sebastiaan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
griselda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1984 (M)
50-1984 (M)
Overige
Ja

Dit kleine knappe mannetje is genaamd Sebastiaan. Hij is helaas in het asiel in Roemenië beland. Allerminst een fijne plek voor het lieve reutje om op te groeien.

Sebastiaan is een lieve en aandoenlijke pup uit Roemenië van amper vier maanden oud. Dit charmante mannetje verlangt ernaar om zijn koude kennel in te ruilen voor een warm en liefdevol thuis. Sebastiaan is niet alleen schattig; hij is sociaal, aanhankelijk en absoluut charmant. Hij kan uitstekend overweg met alle andere pups en honden in de opvang. Sebastiaan ravot graag met zijn kennelgenootjes en is dus echt een sociale lieverd. We hopen dat kleine Sebastiaan voor de winter zijn kennel mag verruilen voor een warme mand en een liefdevol thuis.

Sebastiaan is een reutje met een geschatte geboortedatum van 4 augustus 2023 en met een geschatte eindhoogte van ongeveer 45 centimeter.(11/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Griselda Hollander

Sebastiaan

Sebastiaan

Zzm1pHur0_c
ogec8F5Z8Ns
VcKVMKHWD5k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).