Gereserveerd

Saturday

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1760 (M)
50-1760 (M)
Overige
Nee

Knappe Saturday, met haar eigenwijze bekkie, is samen met Sunday gevonden op een verlaten plek waar heel veel honden worden “gedumpt” en de vrijwilligers in Roemenië regelmatig een rondje doen. Dit kleine en aandoenlijke meisje heeft inmiddels de nodige prikjes gehad en is er helemaal klaar voor om haar enkele reis naar Nederland te maken. Deze kleine meid zou het heerlijk vinden om de rest van haar leven in een warm en zacht mandje te slapen met een baasje die haar met liefde en genegenheid omringd en haar op een rustige en geduldige manier laat kennismaken met haar nieuwe leven.

Saturday is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 11 mei 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 35 cm. (09/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Saturday

Saturday

dRjrJWAarac

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).