Gereserveerd

Sarai

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
emma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0571
10-0571
Overige
Nee

Stel je wordt geboren en zodra je zonder je moeder kan aan een ketting gelegd, geschopt en geslagen door mensen en als ze je genoeg gemarteld hebben dumpen ze je in het staatsasiel van Portugal, waar je op je dood zit te wachten onder erbarmelijke omstandigheden. Maar helaas is dit geen stel… Maar de harde werkelijkheid van het leven van Sarai! Er is één lichtpuntje in zijn leven geweest en dat is dat de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Portugal hem uit het staatsasiel hebben gehaald. Ondanks alle ellende is Sarai vriendelijk gebleven en als hij je wat beter kent is hij een lief en aanhankelijk mannetje en is er weinig dat indruk op hem maakt. Hij is erg sociaal naar zijn kennelgenootjes. U begrijpt dat wij voor hem een plek zoeken waar hij vertroeteld wordt en hij zich geborgen en geliefd mag voelen.
Sarai is een mix Duitse Staander reu met een geschatte geboortedatum van 1 november 2020. Hij is ongeveer 55 cm hoog.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Emma Luitjes

Sarai

Sarai

nL3wXn2sQjA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).