Sanne

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0559
20-0559
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Sanne is een prachtige Mastin (mix) teef met een geschatte geboortedatum van 18 mei 2021. Ze is nu 50 cm hoog maar zal nog wel verder doorgroeien. De verwachting is dat ze rond de 60 cm hoog zal worden.

Sanne is een lieve, relaxte en vrolijke pup, dus eigenlijk zoals een pup hoort te zijn. Helaas zit ze in het asiel, een plek waar pups niet horen te zijn! Ze is dus op zoek naar een vrolijk plek met lekker veel ruimte waar ze alles kan leren zodat ze op een veilige manier volwassen kan worden. Wie heeft er een plek voor deze mooie pup? (10/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 18 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Sanne

Sanne

ktPAGv9SntE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu