Sandina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0986 (A)
50-0986 (A)
Overige
Ja

Sandina draagt grote littekens met zich mee. 10 jaar lang heeft zij in een kennel moeten zitten en moest ze produceren en produceren. Ze heeft eindeloos veel nestjes gehad en kreeg geen enkele blijk van waardering. Terug haar kennel weer in en ze moest weer hard aan het werk en de zorg voor haar pups zeer serieus nemen. Haar leven was kleurloos. Tot de dag dat zij uiteindelijk afgedankt in het dodingsstation werd gedumpt, ze mocht wegrotten! Maar daar stak onze partner organisatie een stokje voor en nam haar over. Nu verblijft ze in het asiel, je zult denken dat dit een verschrikkelijke plek is waar ook de winter nadert. Maar voor lieve en slimme Sandina is dit een hemel! Ze heeft vrijheid, ruimte, hondenmaatjes om zich heen. Je ziet haar lachen, ze geniet! Maar voor een 10-jarige hond is het asiel niet de perfecte plek om de oude dag te vieren! Sandina wil de slingers uithangen bij een baas die wél liefdevol is, die haar alle aandacht geeft en haar vooral niet in een kenneltje stopt.

Sandina is een gesterliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 26 oktober 2012 en is ongeveer 48 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 26 oktober 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Sandina

Sandina

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu