Sander

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0549
20-0549
Overige
Ja

Sander is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 5 april 2021. Hij is nu 35 cm hoog maar zal nog wel wat groeien. Sander is een vrolijke en sociale pup die samen met zijn zusjes in het asiel is terecht gekomen. Sander houdt wel van een beetje stoeien!  Hoewel Sander nu veilig is en er goed voor hem gezorgd wordt is het geen goede plek voor een pup. Pups als Sander horen een eigen plek te hebben. Een plek waar hij kan ravotten, spelen, slapen en eten. Maar ook dingen leert zodat hij weet wat auto’s zijn of dat je niet alles van de straat mag eten enz. Daarom is ook deze sociale lieverd op zoek naar een eigen plekje! (10/21)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Sander

Sander

bH1yf9FZZ8A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu