Salda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0978 (A)
50-0978 (A)
Overige
Ja

Graag stellen we u voor aan Salda, een leuke teef die helaas al enkele maanden moet vertoeven in het asiel van onze partner organisatie in Roemenië. Tot noch toe niemand bij wie het hart harder gaat kloppen bij het zien van dit meisje. Maar als je toch eens diep in haar ogen kijkt dan smelt je toch weg? Gelukkig heeft ze de twinkel nog in haar ogen, maar ze heeft geen idee hoe prachtig een hondenleven kan zijn, aan de zijde van een lieve baas, een veilig en warm mandje, heerlijke wandelingen en genieten van de natuur… Dat is wat wij lieve Salda toewensen!

Salda is een teef met een geschatte geboortedatum van 26 maart 2022 en ze wordt naar verwachting ongeveer 47 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 26 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Salda

Salda

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu