Sadie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0716 (M1)
50-0716 (M1)
Herder (mix)
Ja

Speciaal voor de Herder(mix)liefhebber! Sadie zit vanaf dat ze een kleine pup was in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië! Een heerlijk meisje, die graag de aandacht heeft van de vrijwilligers. We zoeken voor deze enthousiaste meid een baasje die stevig in zijn schoenen staat en bereidt is met Sadie aan de slag te gaan, want dat is wat ze graag wil. Samen met haar baasje erop uit. Wandelen, achter een bal aan rennen, commando’s leren en misschien nog wel een beetje speuren ook. Alles is mogelijk met haar. Ze is sociaal naar haar kennelgenootjes en de vrijwilligers. Het is belangrijk dat haar toekomstige baasje beseft dat Sadie geen hond is die de hele dag op de bank ligt te slapen. Ga je samen met haar aan de slag, dan heb je er een vriendin voor het leven bij!
Sadie is een prachtig, enthousiast meisje met een geschatte geboortedatum van 5 maart 2023. Sadie heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm. (11/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 5 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sadie

Sadie

ozcx2dzjaqg
5APmfanz-9Y
Uz00j8wHW-w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).