Gereserveerd

Sacha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1437 (M)
50-1437 (M)
Overige
Nee

Dit lieve meisje werd met haar dochter Roza afgegeven aan onze partner opvang in Roemenië. Ze waren na het overlijden van het baasje bij de familie niet meer welkom. Een trieste situatie voor deze twee lieverds die graag, of samen of alleen  naar een nieuw huis willen vertrekken.

Sacha is een zachtaardig en lief meisje. Ze is al enigszins op leeftijd en de overvolle opvang is loodzwaar voor haar. Sacha is een sociaal en vriendelijk meisje. Ze kan met alle andere honden in de opvang prima overweg. Ze gaat respectvol met al haar kennelgenootjes om. Het voelt voor Sacha altijd als een veilig en vertrouwd moment als de vrijwilligers er zijn. Ze geniet dan heel even weer van de liefde die ze zo mist. Het is voor een meisje als Sacha we extra schrijnend dat ze in het asiel is beland. We hopen dat ze ook snel mag verhuizen naar een veilig en liefdevol thuis.

Sacha is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 5 januari 2017 en ze is circa 30 centimeter hoog. (01/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 januari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sacha

Sacha

jmlvSxXQdlg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).