Sacha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0946 (M)
50-0946 (M)
Overige
Ja

Dit is mooie Sacha! Ze heeft een huis gehad maar dat is nu allemaal niet meer! Helaas is er 1 baasje overleden en de ander is vertrokken naar de stad met achterlating van alle dieren! Heel af en toe komt ze nog terug voor wat voer! Gelukkig ontfermen de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië zich nu over Sacha. Sacha zit helaas aan ketting en heeft een diep gat in de grond gegraven voor wat verkoeling, anders was ze zeker gestorven van de hitte! Sacha is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2019 en ze is ongeveer 55 cm hoog. Ze weegt ongeveer 35 kg. Sacha gaat prima met de kat en de overige honden des huizes en ze is blij, vriendelijk en sociaal naar mensen. Lieve Sacha verdient het een vrij leven te leren kennen!(10/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sacha

Sacha

pPpw6vRsyEM
7-GlSZQNwMU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).