Sabine

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
gea@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1031 (M)
50-1031 (M)
Overige
Ja

Wat een lief wollig meisje is Sabine toch! Eind november is zij helemaal klaar om af te reizen naar een warm mandje, net voor de strenge winter begint. Vijf jaar lang heeft de moeder van Sabine rondgezworven nadat haar baasje was overleden en zij prompt op straat was gezet. Zwanger en wel is zij opgemerkt door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië en veilig gesteld. Sabine is met haar broertje en zusje in het asiel geboren op 8 augustus 2022. We verwachten dat ze ongeveer 45 cm hoog wordt.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Gea Planken
Adoptie medewerker

Sabine

Sabine

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu