Saartje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1387 (A)
50-1387 (A)
Gezelschapshonden
Ja

Verwaarloosd liep dit frummeltje in de bossen. Volledig aan haar lot overgelaten en kansloos om zelf uit dit avontuur te stappen. Lieve Saartje had een ernstig vervilte vacht en haar pootjes zijn nog wat rood omdat ze last heeft van de klitten tussen haar teentjes. Geluk bij een ongeluk, er maakte op dat moment iemand een boswandeling en trof Saartje aan. Saartje gaf zich volledig over, ze had eigenlijk niks te verliezen. Deze dame bracht Saartje naar onze partner organisatie waarna ze in bad mocht en lekker is vertroeteld. Dit meisje had vachtverzorging nodig en zoals op de foto’s te zien, is dat inmiddels gedaan.

Inmiddels verblijft Saartje bij een gastgezin in Nederland. Saartje is een klein maar dapper meisje dat netjes mee loopt aan de riem om er lekker op uit te gaan. Bij het gastgezin woont ze samen met soortgenoten en een kat waar ze het goed mee kan vinden. Ze is al helemaal zindelijk en slaapt lekker door in de nacht. Saartje is nog een jonge hond die nog wel moet leren om alleen te zijn, want ze laat duidelijk merken dat ze dit nog niet zo fijn vindt. Maar alles is haar zeker aan te leren want nieuwsgierig en leergierig is ze zeker.

Dus wij zoeken voor Saartje een baasje die erop uit wil gaan met haar, eventueel met haar op cursus zou willen gaan maar niet onbelangrijk, haar overspoelt met liefde.

Saartje is een gesteriliseerd mix Maltezer met een geschatte geboortedatum van 10 mei 2022 en ze is ongeveer 25 centimeter hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Gezelschapshonden
Urgentie Niet
Geboorte 10 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Saartje

Saartje

RcrkTI5g2AI
Zb6Z3j85ZYA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).