Rusty

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0701
10-0701
Onherleidbare mix
Ja

Dit lieve mannetje werd ook naar het staatsasiel in een afgelegen stukje Portugal gebracht. Hij was niet langer welkom nadat het pupperige eraf was. Gelukkig zagen vrijwilligers hem en namen hem mee naar onze partner opvang in Portugal.

Lieve Rusty is een zachtaardige lieverd. Rusty is een ietwat bescheiden maar oh zooo lief mannetje. Hij verblijft in de opvang en kan met alle andere honden uitstekend overweg. Hij is sociaal en vriendelijk naar de andere honden en gaat respectvol met ze om. Rusty is een knul die niet snel de aandacht voor zichzelf opeist. Hij wacht meestal braaf tot er iemand een momentje over heeft om de kroelen. Dan is hij intens gelukkig want Rusty is dol op menselijke aandacht. Hij is een enorme aanhankelijke lieverd. Lieve Rusty is een een slimme knul en leert al aan de lijn wandelen en dat gaat prima. Hij pakt nieuwe dingen snel op en we vermoeden dat hij wel in een woning heeft gewoond. We hopen dat er iemand valt op deze knul want hij hunkert naar een eigen thuis.

Rusty is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 25 februari 2023 en hij is circa 45 centimeter hoog. (02-24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Rusty

Rusty

wbAWD--j5e4
-pZHeBs5kZE
yps7eXrY6ug

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).