Rusci

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0348
50-0348
Overige
Ja

Rusci is een lieve en aanhankelijke gesteriliseerde teef met een hart vol genegenheid. Ze straalt vriendelijkheid uit naar haar baasje en de drie personen aan wie ze is geïntroduceerd. Ze is een echte goedzak en haar karakter bevat geen spoortje kwaad.
De ware aard van Rusci komt naar voren in haar speelse interactie met andere honden. Ze geniet van gezellig samenzijn en haar favoriete bezigheden zijn spelen met een bal, piepspeeltjes en zelfs een simpele kartonnen doos. Haar gelukkige momenten zijn duidelijk te zien aan haar sprankelende ogen en grote lach, waarbij haar tong vrolijk uit haar bek hangt.
Rusci houdt ervan om door haar baasje geaaid te worden en hecht veel waarde aan genegenheid. Ze vindt het heerlijk om door water heen te wandelen of rennen, het liefst in het gezelschap van andere honden.
Hoewel Rusci enkele uurtjes alleen thuis kan zijn, heeft ze een specifieke omgeving nodig die rustig is en bij haar behoeften past. Ze voelt zich niet op haar gemak in drukke omgevingen en met nieuwe mensen heeft ze meer tijd nodig om zich op haar gemak te voelen. Harde en onverwachte geluiden maken haar bang, wat haar instinct om te vluchten kan triggeren.

Vanwege haar gevoeligheid en angsten plaatsen we Rusci niet in een huishouden met kinderen en katten. Op dit moment is ze nog niet comfortabel met autorijden. Hier wordt echter hard aan gewerkt door haar huidige baasje en Rusci maakt enorme stappen!

We zijn op zoek naar een liefdevol thuis voor Rusci in een rustige omgeving met een grote afgezette tuin waar ze zich veilig kan voelen. We plaatsen Rusci het liefst in een huishouden waar al een andere hond aanwezig is.
Als je begripvol bent, de nodige tijd en aandacht wilt investeren en bereid bent om haar te helpen groeien, dan kan Rusci een trouwe metgezel worden. Met geduld en liefde zal ze stap voor stap leren dat de wereld een fijne plek is en zal ze haar sprankelende persoonlijkheid volledig kunnen laten zien.
Rusci is een gesteriliseerde mix teef geboren op 8 september 2021. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 64cm.

Eindhoogte 64 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Rusci

Rusci

2u6vFyzWhJ0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).