Roza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2069 (M3)
50-2069 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ach zo klein en ook al in het asiel gebracht. Ze was gevonden en die dame bracht haar naar ons toe. Ze was amper een paar weken oud.

Roza is een klein kruimeltje. Ze is vriendelijk en lief. Tegen haar kennelgenootjes gedraagt ze zich heel goed. Ze gaat vriendelijk en respectvol met ze om. Ze vindt het leuk om met ze te spelen en te ravotten, dat is goed voor haar ontwikkeling als pup. Kleine Roza is ook een meisje dat enorm geniet van de aandacht van de vrijwilligers. Ze zien dat ze daar enorm van geniet. Heerlijk even kroelen en knuffelen met dit kleine meisje is ook echt een feestje. Roza is ook echt klaar om uit het asiel te vertrekken. Voor zo’n klein meisje is het ook een onveilige plek, ze hoort echt in een huisje met een lieve baas. We hopen dat iemand verliefd wordt op haar.

Roza is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 augustus 2023 en ze zal circa 30 centimeter hoog worden.(01/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Roza

Roza

AQIrj0ONJuQ
M70rOxKjm-M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).