Roza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1679
50-1679
Overige
Ja

Dit lieve meisje werd met haar moeder Sacha afgegeven aan onze partner opvang in Roemenië. Ze waren na het overlijden van het baasje bij de familie niet meer welkom. Een trieste situatie voor deze twee lieverds die graag, of samen of alleen  naar een nieuw huis willen vertrekken.

Roza is een enorme lieverd! Ze is een meisje wat een huisje gewend is en de overvolle opvang is loodzwaar voor haar. Roza is een sociaal en vriendelijk meisje. Ze kan met alle andere honden in de opvang prima overweg. Ze gaat respectvol met al haar kennelgenootjes om. Maar er is een momentje van de dag dat lieve Roza zich even weer echt veilig en vertrouwd voelt. Dat is het moment als de vrijwilligers er zijn. Ze geniet dan heel even weer van de liefde die ze zo mist. Het is voor een meisje als Roza we extra schrijnend dat ze in het asiel is beland. We hopen dat ze binnenkort mag verhuizen naar een veilig en liefdevol thuis.

Roza is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 6 februari 2019 en ze is circa 38 centimeter hoog. (01/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Roza

Roza

jmlvSxXQdlg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).