Roxana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2151 (M)
50-2151 (M)
Overige
Ja

Nou ineens niet meer welkom, afgedankt word je op straat gezet. Dit overkwam kleine Roxana met haar 2 zusjes en haar broertje.
Gelukkig kon je naar de shelter bij onze rescue partnerorganisatie in Roemenië en was je daar veilig. Inmiddels is dit kleine knappe meisje in Nederland in de opvang.

Roxana is een lief en schattig moppie. Ze is sociaal naar alle andere honden en zelfs katten vindt ze leuk. Maar mensen vindt ze wellicht nog wel het allerleukste. Roxana vindt het lekker om te kroelen en te knuffelen. Ze komt graag even bij je om lekker tegen je aan te kruipen. Dit meisje is klaar voor haar eigen avontuur. We hopen dat er voor dit kleine meisje een baasje komt die haar laat kennismaken met de dingen die wij zo “gewoon” vinden om met honden te doen. Lekker wandelen, borstelen, spelen, knuffelen en op vaste tijden een lekkere bakje voer.

Roxana is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 29 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 30 centimeter.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Informatie over Ras De stafford, pitbull of mixen hiervan bieden wij niet ter adoptie aan. In La Linea en omgeving worden vaak illegale hondengevechten gehouden. We kennen de achtergronden van deze honden niet, weten niet waar ze vandaan komen of wat ze al meegemaakt hebben. Als u toch voor een stafford- of pitbull-achtige hond wilt gaan, kijk dan eens in de Nederlandse asielen. Mocht u toch iets extra's willen betekenen voor deze honden, dan kunt u er ook voor kiezen om "voervriend" te worden.
Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Roxana

Roxana

W8CION8dFhg
xeskqmuzjbs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).