Roxana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0977 (A)
50-0977 (A)
Overige
Ja

Wauw! Wat een onweerstaanbaar knap meisje is Roxana! Ook zij had dikke pech toen ze ter wereld kwam. Alles behalve liefdevol en warm… maar midden in de winter in Roemenië rond februari 2022. Je kunt wel nagaan hoe bikkel hard dit meisje is dat ze dit heeft mogen overleven! En nu bivakkeert ze in het asiel, bij onze partner organisatie waar ze gelukkig heen is gebracht en nog enigszins kans maakt op die warme mand waar ze enorm naar verlangt. Ze verblijft hier inmiddels al bijna een jaar en leeft in een grote gemengde roedel. Roxana is sociaal naar mens en dier. Door de vele honden hier maakt het haar kans alleen maar kleiner maar we gunnen het haar zo!

Roxana is een teef met een geschatte geboortedatum van 25 februari 2022 en ze wordt volgens verwachting circa 48 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Roxana

Roxana

cXpTB67qOOU
1AjzMuVDbKw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu