Rosetti

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0371 (M1)
50-0371 (M1)
Overige
Ja

Rosetti is een super knappe, zachtaardige en lieve jonge hond! Al vanaf dat hij een klein pupje was, wacht hij tevergeefs in het asiel. Hij heeft het niet makkelijk in het asiel, we zien ook dat hij steeds minder contact zoekt met de vrijwilligers aldaar. Het is triest om hem zo te zien.
Rosetti is een hond die nog nooit anders heeft gekend dan het asiel. In het asiel is hij in de roedel een sociale knul die met alle honden het goed kan vinden. Maar eigenlijk verdient Rosetti een eigen mandje dat hij niet hoeft te delen met een heleboel soortgenootjes, hoe lief hij ze ook vindt! Eigenlijk is Rosetti te lief, hij wordt regelmatig aangevallen door de andere honden en hij heeft het dan ook zwaar in het asiel. Voor deze jongeman zoeken we een fijn thuis waar hij veilig is en ze hem de ruimte geven zich te ontwikkelen. Een baasje die de tijd en het geduld heeft om deze lieverd te leren dat het leven ook vol met liefde en aandacht kan zijn. Dat hij veilig is en dat hij er mag zijn.

Rosetti is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 oktober 2021 en hij is ongeveer 50 cm hoog.

 

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Rosetti

Rosetti

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).