Rosa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0753 (A)
50-0753 (A)
Overige
Ja

Rosa, het zit je niet mee in je korte leventje. Samen met je 2 zusjes heb je al op straat geleefd, dat is toch geen begin als puppy. Mensen hebben je gevonden en vonden dat jullie beter af waren bij de shelter van onze rescue partner in Roemenië. Als ik naar je kijk dan vind ik je zo leuk, vooral om die grappige oren van je. De vrijwilligers vinden je sociaal naar mensen en andere honden, speels en lief. Wat zou het nu mooi zijn als wij voor jou een baasje vinden die samen met jou de wereld verder wil verkennen, jou alles wil leren maar vooral alle liefde wil geven die je verdient.

Rosa is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2022 en met een verwachte eindhoogte van circa 37 centimeter

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Rosa

Rosa

pCVi8RYkDms

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu