Roosje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0027
50-0027
Overige
Ja

Dit Roemeense Roosje met haar zachte snuitje is net een jaar oud en een fijn sociaal meisje. Haar geschatte geboortedatum is 29 september 2020 en ze meet 28 cm hoog.

Roosje heeft het eigenlijk best naar haar zin in het particuliere shelter waar ze verblijft. Ze scharrelt er heerlijk ontspannen kwispelend rond tussen de andere hondjes, kan met iedereen overweg. Ze is dan ook een fijn sociaal meisje. Ook heeft Roosje goed contact met de vrijwilligers. Ze vindt het echt heerlijk om te knuffelen.
Wie heeft er een fijn warm mandje voor lieve Roosje en natuurlijk genoeg tijd om haar te laten wennen aan haar leven in een huis?

Eindhoogte 28 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Roosje

Roosje

K2_P8KfQFkE
Qg5r_21-Os4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu