Ronja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2188 (M3)
50-2188 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Samen met haar 2 broertjes en 2 zusjes is dit knappe meisje- we hebben haar Ronja genoemd – als kleine pup beland bij de opvang van onze partner in Roemenië.  Daar was gelukkig een moederhondje, die zich liefdevol over de pups ontfermde. Haar moeder, zie ook haar foto, leeft nog op straat maar ze proberen haar natuurlijk ook naar de opvang te krijgen.

Behalve ontzettend mooi is Ronja ook nog eens heel erg lief en wat zou ze graag een geweldig huisgenootje zijn voor iemand. Ook dit meisje zal enorm genieten van een eigen thuis, waar een zachte mand, dagelijkse kroelpartijen en fijne wandelingen heel normaal zijn en waar ze voor de rest van haar leven gekoesterd wordt. Ronja wordt goed verzorgd in de Roemeense opvang en ze is veilig, maar er gaat niets boven een eigen huisje.

We zoeken ook voor haar een thuis waar ze in alle rust mag gaan leren wat het leven van een huishondje in houdt. In de 2e helft van juli is Ronja klaar om te reizen. Ronja is sociaal en vriendelijk naar de andere honden in haar kennel en gaat respectvol met ze om.

Ronja is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 2 april 2024 en de verwachte eindhoogte is  40-42 cm hoog. (06/24)

Eindhoogte 40-42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Ronja

Ronja

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).