Ronja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0671
10-0671
Onherleidbare mix
Ja

Zonder moeder, zonder bescherming, zonder liefde maar met elkaar werden broer en zus samen gedumpt in the middle of nowhere. Het leven leven van Rocky en Ronja begon zacht gezegd ellendig.

Ronja heeft zeker tijd nodig gehad om bij te komen toen zij bij ons op de Quinta mocht komen wonen. Het vertrouwen in mensen heeft moeten groeien, maar deze lieverd lijkt het vertrouwen terug te vinden. Ze vindt het nog moeilijk als er nieuwe mensen op de Quinta komen. Ze heeft echt tijd nodig om mensen te leren kennen en ze te vertrouwen. Maar als ze je eenmaal kent is het goed.
Bij de vrijwilligers in de opvang geniet zij zichtbaar van kriebels, liefde en aandacht. Met de andere honden in de opvang kan Ronja het goed vinden. Zij speelt graag met de andere honden in de opvang.

We zoeken een baasje met geduld. Een baas die de tijd neemt om samen met Ronja de wereld te ontdekken. Want aan Ronja heb je een vriendje voor het leven.

Ronja is een gesteriliseerd Rafeiro do Alentejo mix teefje geboren op 28 april 2023. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 60cm.(11/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ronja

Ronja

3xn8e7-_Fck
iyL6CCypVvQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).