Roni

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0646 (M)
50-0646 (M)
Overige
Ja

We stellen u graag voor aan Roni. Roni is een leuke puber van circa een half jaar oud en heeft dus nog een heel leven voor zich. Momenteel verblijft hij in Roemenië, samen met nog een heleboel andere honden. In deze complete roedel leeft Roni samen en dit gaat helemaal prima. Uiteraard zijn er soms eens opstootjes maar Roni is conflict vermijdend. Toen wij voor zijn kennel stonden nam hij voorzichtig een kijkje wie daar was, je ziet direct aan zijn bescheiden uitstraling dat het een goedzak is. Eenmaal binnen is hij heel even verdwenen maar komt even later toch weer voorzichtig tevoorschijn en gaat als het nodig is, geheel ontspannen midden in de menigte van honden een dutje doen. Voor deze lieve sul zou het erg fijn zijn om gauw deze situatie te verlaten want eigenlijk is hij wel een beetje te zacht voor deze harde wereld.

Roni is een reu met een geschatte geboortedatum van 29 januari 2022 en zijn eindhoogte zal circa 48 cm hoog zijn.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Roni

Roni

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu