Roni

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0646 (M4)
50-0646 (M4)
Overige
Ja

We stellen u graag voor aan Roni. Roni is een leuke jonge hond en heeft dus nog een heel leven voor zich. Momenteel verblijft zij in Roemenië, samen met nog een heleboel andere honden. In deze complete roedel leeft Roni samen en dit gaat helemaal prima. Uiteraard zijn daar soms eens wat opstootjes maar Roni is conflict vermijdend. Toen wij voor haar kennel stonden nam zij voorzichtig een kijkje wie daar was, je ziet direct aan haar bescheiden uitstraling dat zij een goedzak is. Eenmaal binnen is zij heel even verdwenen maar komt even later toch weer voorzichtig tevoorschijn en gaat als het nodig is, geheel ontspannen midden in de menigte van honden een dutje doen. Voor deze lieverd zou het erg fijn zijn om gauw deze situatie te verlaten want eigenlijk is zij wel een beetje te zacht voor deze harde wereld.

Roni is een teefje met een geschatte geboortedatum van 29 januari 2022 en haar eindhoogte zal circa 48 cm hoog zijn. (08/22)

 

 

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Roni

Roni

3SQ8mHVwmiQ
A9FmizLdQe0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).