Jack

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0180
50-0180
Overige
Ja

Jack de dappere pup, gevonden op straat in Roemenië en gelukkig naar onze rescue partner organisatie gebracht. Maar sinds kort verblijft hij bij een gastgezin in Nederland. Jack is een vrolijke, sociale, lieve pup die nog veel moet leren. Buiten wandelen gaat elke dag beter maar als hij zijn neusje achterna loopt dan vergeet hij even de rest om zich heen. Hij vindt het heerlijk om te spelen en te knuffelen maar ook het terug brengen van een speeltje vindt hij leuk. Aan de zindelijkheid wordt goed gewerkt door het gastgezin. In de nacht slaapt hij in de bench, dit gaat ook steeds beter. Jack kan ook heel even alleen zijn maar dit moet nog verder getraind worden. Jack is dol op mensen maar hele jonge kinderen vindt hij heel spannend. Wij zoeken voor Jack een baasje die met hem de wereld wil verkennen en hem van alles wil leren want het is nog een jonge pup.
Jack is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 14 november 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.(03/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Jack

Jack

rooaKkkREDk
kgelvSUsnto
XYyQx98GOgY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu