Roco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-2173 (M3)
50-2173 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Sommige honden kruipen meteen in je hart en Roco is zo’n hondje. Wat een ontzettend lief en zachtaardig kereltje is dat! Geen wonder dat iedereen in de opvang als een blok voor hem valt. Het heeft Roco niet meegezeten, want hij kwam met een probleem aan zijn achterlijfje binnen bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Inmiddels is de kleine kanjer geopereerd aan beide achterpootjes en heupen en kan hij nu gaan herstellen. Zoals op de filmpjes te zien is gebruikt hij zijn linkerachterpootje wel al goed, maar blijft het rechterpootje nog wat achter. De heupzenuw was geraakt en hij krijgt binnenkort weer een rontgenonderzoek om te kijken welke vooruitgang inmiddels geboekt is. Hopelijk zal hij goed herstellen. Roco is super lief naar mensen en dieren. Hij geniet van even wat persoonlijke aandacht en een kroelmomentje, dus wat zou het voor dit mannetje geweldig mooi zijn als hij dagelijks die aandacht krijgt van zijn eigen baasje(s). We denken dat Roco maar al te graag heel snel samen met zijn baasje(s) wil ontdekken wat het inhoudt om een huishondje te zijn. Net als alle hondjes in de drukke opvang gunnen we ook dit kereltje een fijn thuis, waar er voor de rest van zijn leven om hem gegeven wordt en waar hij veilig is en heerlijk mag genieten.
Roco is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 14 april 2023 en hij is ongeveer 40 centimeter hoog.(02/24

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 14 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Roco

Roco

eW-4N-8MJrQ
rDP9U2-BMWE
ooQgHtYg6XM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).