Gereserveerd

Riva

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2385
50-2385
Onherleidbare mix
Nee

Dit kleine teefje is samen met haar broertjes en zusjes in het asiel terechtgekomen. Onbegrijpelijk dat ze zo klein al daar terecht kwamen, het is allerminst een plek waar deze kleintjes zouden moeten opgroeien. Gelukkig mocht Riva naar een lief fostergezin toe.

Daar geniet Riva met volle teugen an het leven. Riva is een kleine en maar ook slimme lieverd. Ze heeft een aandoenlijk lief snuitje en een open en vrij karakter wat graag samen met haar baasje de wereld verkent. Maar ze is meer dan alleen maar een lief snuitje want deze slimmerd weet wel wat ze wil. Ze is heerlijk nieuwsgierig en wandelen is wel een van haar hobby’s. Met andere honden gaat ze vriendelijk en sociaal om. Ze kan ook al keurig zitten op commando en de zindelijkheidstraining verloopt voorspoedig. Knuffelen vindt ze heerlijk maar Riva is geen hondje wat uren op je schoot wil zitten. Na het knuffelen wil deze lieverd gewoon weer lekker door met lekker samen spelen of een mooie wandeling maken.

Riva is een teefje met een geschatte geboortedatum van 2 januari 2024 en ze zal circa 35 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 januari 2024
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Riva

Riva

OUAZf6OBA8A
DU_TYfLAJn4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).