Rinty

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-0098
50-0098
Overige
Ja

Dit kereltje heeft nog maar weinig geluk gehad in zijn leven. Hij werd samen met zijn broertjes weggehaald bij een man nadat deze zijn zusjes had gedood. De volgende zouden Rinty en zijn broertjes zijn. Toen de dame van onze collega opvang dat hoorde, is ze meteen de broertjes gaan halen. Gelukkig waren ze na deze helse start in het leven nu veilig. We merken wel dat hun baasje nooit liefde heeft getoond aan de pups, intens triest. Rinty is een lieve en zachtaardige knul, dus niet haantje de voorste. Hij is een beetje verlegen en wacht braaf tot er tijd is voor hem. Die benut hij dan zeker door lekker met de vrijwilligers te knuffelen. Bij vreemden mensen kijkt hij nu nog even de kat uit de boom. Dit geweldige mannetje is klaar om nu eens te mogen ervaren dat het leven mooi en vol met liefde kan zijn. We plaatsen Rinty niet bij kinderen en alleen bij een andere stabiele hond.

Rinty is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 16 juli 2021 en is momenteel ca 50 cm hoog. Hij zal nog wat groeien.(02/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Rinty

Rinty

ZSCx1RN09lk
0_WTjz_A-L8
6PJgsILBn3o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu