Ringo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0672
10-0672
Overige
Ja

Mogen we u voorstellen aan die lieve Ringo met zijn mooie snoet? Wat een prachtige knul is dat! Gewillig poseert hij voor de camera, om te laten zien hoe knap hij is. Met de wat langere haren hier en daar heeft hij echt een leuke vagebond look! Behalve knap is deze knul ook heel erg lief en wat zou het ook voor Ringo mooi zijn als hij naar een eigen thuis mag verhuizen en daar de aandacht krijgt die hij zo verdient en waar hij zo naar hunkert. Een thuis waar er voor de rest van zijn leven van hem gehouden wordt en waar hij in liefde en veiligheid mag leren wat het leven van een huishondje inhoudt. Hoe fijn zou het zijn als hij op een zacht kussen mag liggen en mag meegenieten van het leven van zijn baasje(s). In de opvang in Portugal verblijft Ringo met andere hondjes in een kennel en gaat hij respectvol met zijn soortgenootjes om.
Ringo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2021 en hij is 50 centimeter hoog.(11/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Ringo

Ringo

75gCjeVT0D4
HOStIyRSJP8
e-iMskl9zpE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).